logo
Barents Restaurant & Bar
Barentszstraat 171 Amsterdam NL 1013NW
+31 020 235 1105
info@barentszrestaurantbar.com

Hours

Wed – Sun:  5:30pm – 12am

Mon & Tues:  Closed

Search
 

About-us

Esther

Esther, chefkok en eigenaar, werkt al meer dan 25 jaar als kok in verschillende restaurants in Amsterdam. Als kleine Esther stond ze al in de keuken met potjes en pannetjes te rommelen en was ze al veel bezig met eten. 

Haar eerste keukenbaantje was in het restaurant van de moeder van een vriend van haar. Het voormalige restaurant Grietmanshande op Bickerseiland. Een klassiek Belgisch restaurant, gerund door vrouwen. ”Ik genoot van de onderlinge sfeer en ik merkte hoe leuk het was om gasten blij te maken met mijn kookkunsten”. Dus is ze zich verder gaan ontwikkelen in het vak door in veel restaurants te werken met diverse chefs.

Alex

Hoi, ik ben Alex en heel blij om samen met Janelle en Esther onze eigen zaak te beginnen. 

Na mijn studie rechten heb ik gekozen om datgene te doen waar mijn hart ligt: koken. 

Sinsdien heb ik met veel liefde in de Amsterdamse horeca gewerkt, van afwasser tot chef, van klassiek frans tot de moderne Nederlandse keuken. 

Puur, zonder opsmuk maar met kwaliteit en uitgebalanceerde smaken is het eten wat mij het meest aanspreekt.

Een paar jaar geleden ben ik Esther tegengekomen in de keuken en die samenwerking beviel zo goed dat we zijn gaan nadenken over onze eigen zaak.

Toen mijn nicht Janelle vertelde dat zij aan het nadenken was over haar eigen horeca zaak was het beeld compleet en zijn we gedrieën op zoek gegaan naar onze perfecte plek. 

The Barentsz Team

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ontwerp zonder titel
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner